Onze contactgegevens

Buitenplaats De Poel
De Poel 1
7345 EA Wenum Wiesel
info@buitenplaatsdepoel.nl

Kennismaken of aanmelden?

Wil je meer weten over Buitenplaats de Poel en onze werkwijze? Dan nodigen wij je van harte uit voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding op de buitenplaats. Vul hieronder het aanmeldformulier in of bel naar: 06-29208691 (Maik Weultjes) / 06-42991691 (Elisa Zuhlsdorff).

Klachten

Heeft u een klacht of bent u ontevreden? Bespreek dit met de directe zorgverlener. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u gebruik maken van de Klachtenregeling Buitenplaats de Poel. Download hier de klachtenregeling.

Vertrouwenspersoon

Heb je behoefte aan een vertrouwelijk gesprek? Voel je dan vrij om contact op te nemen met de vertrouwenspersoon Patricia Harmsen: 06-83670098.

*
“Ik heb mijn tijd bij Buitenplaats de Poel ervaren als een enorm fijne tijd waarbij mensen oprecht betrokken waren bij mijn situatie en daarbij altijd passend advies wisten te geven. Hoewel ik nu officieel niet meer betrokken ben bij Buitenplaats de Poel, heb ik nog met enige regelmaat contact om even een update te geven over mijn huidige situatie.”
Rick
Deelnemer
"Na veel omzwervingen hebben we eindelijk een plek gevonden waar Emiel gezien werd. Een plek, waar in de eerste plaatst gekeken wordt naar wat er wél goed gaat en naar wat er mogelijk is. Een plek, waar je mag zijn wie je bent en mag worden wie je wil worden. Alles in positiviteit. En dat op een heerlijke, fijne plek met betrokken en lieve mensen. Wij hebben er vertrouwen in, mede dankzij jullie. Op weg naar de toekomst"
Adriaan & Nelleke
Ouders van Emiel (deelnemer)
"Ik kwam hier in 2019 als een kleine jongetje die heel veel moest leren. Daar hebben ze mij bij de Poel bij geholpen. Spiegelen, donderjagen, mijzelf leren kennen en de steun geven die ik nodig had. Ik heb heel veel geleerd, ik weet nu heel goed wat ik zelf wil en ik kan nu beter met mijn emoties omgaan. Bedankt voor alles, met mooie herinneringen kijk ik hier op terug."
Ids
Deelnemer
Samenwerking met:
Onderdeel van:
Kwaliteitsmanagement:
Erkend leerbedrijf:
Doneer aan onze stichting: