Steun onze stichting

Stichting Buitenplaats de Poel heeft als doelstelling het (doen) voorzien in kwaliteitsverbetering van het leven van kwetsbare mensen in de samenleving uit de omgeving Noord Oost Veluwe. Daarnaast in het bijzonder mensen met ondersteuningsbehoefte, zoals mantelzorgers. De Stichting heeft zijn oorsprong in de zorg en richt haar werkzaamheden op zorg en ondersteuning. Dit wordt gegeven op Buitenplaats de Poel en Buitenplaats Klarenbeek.

Ons jaarverslag is hier te downloaden.

Stichting Buitenplaats de Poel heeft de ANBI-status

De ANBI-status heeft tot gevolg dat wij geen belasting hoeven te betalen over donaties. Het geld dat je schenkt, kunnen wij dus volledig gebruiken voor ons werk.

Iedere donatie, groot of klein, is bijzonder welkom.

Dankzij donateurs en eenmalige giften is het verder uitbouwen van onze activiteiten mogelijk.

  • Maak je donatie over via het formulier. Je kan kiezen voor een eenmalige donatie. Elk bedrag is goed!
  • Je kan ook je donatie over maken op IBAN nummer: NL05 RABO 0326 7732 74 tnv Stichting Buitenplaats de Poel.
  • Wij zorgen ervoor dat jouw donatie verwerkt wordt.

Wij bedanken al onze donateurs die het mogelijk maken iets extra’s te doen.

Doneren

Prijs: 0,00 €
“Ik heb mijn tijd bij Buitenplaats de Poel ervaren als een enorm fijne tijd waarbij mensen oprecht betrokken waren bij mijn situatie en daarbij altijd passend advies wisten te geven. Hoewel ik nu officieel niet meer betrokken ben bij Buitenplaats de Poel, heb ik nog met enige regelmaat contact om even een update te geven over mijn huidige situatie.”
Rick
Deelnemer
"Na veel omzwervingen hebben we eindelijk een plek gevonden waar Emiel gezien werd. Een plek, waar in de eerste plaatst gekeken wordt naar wat er wél goed gaat en naar wat er mogelijk is. Een plek, waar je mag zijn wie je bent en mag worden wie je wil worden. Alles in positiviteit. En dat op een heerlijke, fijne plek met betrokken en lieve mensen. Wij hebben er vertrouwen in, mede dankzij jullie. Op weg naar de toekomst"
Adriaan & Nelleke
Ouders van Emiel (deelnemer)
"Ik kwam hier in 2019 als een kleine jongetje die heel veel moest leren. Daar hebben ze mij bij de Poel bij geholpen. Spiegelen, donderjagen, mijzelf leren kennen en de steun geven die ik nodig had. Ik heb heel veel geleerd, ik weet nu heel goed wat ik zelf wil en ik kan nu beter met mijn emoties omgaan. Bedankt voor alles, met mooie herinneringen kijk ik hier op terug."
Ids
Deelnemer
Als moeder van 3 kinderen met een gebruiksaanwijzing zoals wij dat hier thuis noemen heb ik heel veel gehad aan de begeleiding van Buitenplaats de Poel. Nu de kinderen minder begeleiding nodig hebben doe ik graag wat terug en ben 1 van de moeders die Moederhart heeft opgezet. Moederhart is voor moeders van de deelnemers. 1 keer in de 6 weken komen we bij elkaar onder een genot van koffie/thee en lekkers bespreken we de up en downs. Een plek waar je als moeder gehoord en gezien wordt zonder oordeel. Voor mij als moeder is Buitenplaats de Poel echt een veilige plek net zoals dat voor mijn kinderen is.
Brenda
Donateur
Samenwerking met:
Onderdeel van:
Kwaliteitsmanagement:
Erkend leerbedrijf:
Doneer aan onze stichting: