Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees de meest recente nieuwsbrief hier!

Moederhart ❤️

Een kind met een gebruiksaanwijzing, alleen is de gebruiksaanwijzing onleesbaar….zo noem ik het maar! U (her)kent dit waarschijnlijk, want uw kind gaat ook naar Buitenplaats de Poel/Klarenbeek. Wat een fijne en veilige plek voor onze kinderen. Maar hoe fijn is het om deze herkenbaarheid te kunnen delen met andere moeders, zonder oordelen en ongevraagde tips, of, indien gewenst (gevraagd) bruikbare tips; je moederhart te kunnen luchten over je niet altijd vanzelf gaande leven.

Bij ‘Moederhart’ komen we gemiddeld eens in de 6 weken een avond bij elkaar op Buitenplaats de Poel. Georganiseerd door 3 betrokken en ervaren moeders, (Brenda, Ingrid en Naomi), onder het genot van koffie/thee en lekkers, praten we onze sores van ons af. Soms Koetjes en kalfjes, (kleine) succesmomenten. Een lach en een traan, alles mag en niks moet. Gewoon tijd voor jezelf!
Geheel vrijblijvend, ontspannend en uiteraard is het niet verplicht iedere keer aanwezig te zijn: het gevoel van ‘moeten’ hebben we al genoeg.

Mocht u ook zin hebben uw moederhart te luchten en aan te sluiten? Via de begeleider van uw kind kunt u in contact komen met één van de organiserende moeders.

#buitenplaatsdepoel #zorgenondersteuning #moedersvoormoeders #moederhart #verbinding #dagbesteding #individuelebegeleiding #ambulantebegeleiding #PMT
...

Voorstelronde!! 😃

Deze maand stellen wij graag Mieke Stegeman-Tangelder aan jullie voor!!

Sinds januari 2017 werk ik met heel veel plezier op Buitenplaats de Poel en Klarenbeek. Waar ik zo van geniet is de interactie met onze deelnemers. Iedere deelnemer komt met zijn of haar eigen hulpvraag en ik vind het leuk om te bekijken hoe ik de deelnemer kan ondersteunen bij het behalen van deze hulpvraag. Mijn begeleidingsstijl kenmerkt zich door naast de deelnemer te staan en te onderzoeken waar zijn/haar kwaliteiten liggen. Ik vind het leuk om hierin verschillende activiteiten te ondernemen.

#buitenplaatsdepoelenklarenbeek #zorgenondersteuning #voorstelronde #dagbesteding #individuelebegeleiding #ambulantebegeleiding #PMT
...

!! Lege flessen actie !!📣

Van 1 maart tot 1 juni 2023 kun jij je lege flessen inleveren bij @jumbodemheen en de statiegeld bon doneren aan stichting Buitenplaats de Poel. Zo sparen we samen voor een duo fiets!! Help jij ons mee sparen? Alvast heel erg bedankt!😃

#buitenplaatsdepoel #legeflessenactie #zorgenondersteuning #dagbesteding #individuelebegeleiding #ambulantebegeleiding #PMT
...

Voorstelronde !!😃

Deze maand stellen wij graag Bas van Mourik aan jullie voor!

Nadat ik eerst een aantal jaar één dag in de week werkzaam ben geweest bij Buitenplaats de Poel, heb ik vorig jaar de volledige overstap gemaakt.
Hier ben ik nog steeds erg blij mee. Ik heb veel nieuwe deelnemers met hun bijbehorende netwerk leren kennen en ben ze daar dankbaar voor.
Niet alleen de deelnemers zijn in ontwikkeling, maar ik zelf ook. Zo leren we iedere dag nog van elkaar.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn op ‘Buitenplaats de Poel’. Plezier en enthousiasme is daarin erg belangrijk. Vanuit het enthousiasme wil ik naar iedere individuele deelnemer kijken wat hij/zij nodig heeft en hoe dit het beste kan worden vorm gegeven.

#buitenplaatsdepoel #zorgenondersteuning #voorstelronde #dagbesteding #individuelebegeleiding #ambulantebegeleiding #PMT
...

MEET JONAS 🐶

Jonas is een van de honden op Buitenplaats de Poel. Hij heeft altijd zin in een wandeling, is vrolijk, betrouwbaar en niet oordelend. Samen erop uit om te spelen of lekker ontspannen wandelen in het bos! Het kan en mag allemaal!😃

#buitenplaatsdepoel #zorgenondersteuning #jonasdehond #dagbesteding #individuelebegeleiding #ambulantebegeleiding #PMT
...

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Wil je meer weten over onze dienstverlening of een aanmelding inplannen? Neem gerust contact op!

“Ik heb mijn tijd bij Buitenplaats de Poel ervaren als een enorm fijne tijd waarbij mensen oprecht betrokken waren bij mijn situatie en daarbij altijd passend advies wisten te geven. Hoewel ik nu officieel niet meer betrokken ben bij Buitenplaats de Poel, heb ik nog met enige regelmaat contact om even een update te geven over mijn huidige situatie.”
Rick
Deelnemer
"Na veel omzwervingen hebben we eindelijk een plek gevonden waar Emiel gezien werd. Een plek, waar in de eerste plaatst gekeken wordt naar wat er wél goed gaat en naar wat er mogelijk is. Een plek, waar je mag zijn wie je bent en mag worden wie je wil worden. Alles in positiviteit. En dat op een heerlijke, fijne plek met betrokken en lieve mensen. Wij hebben er vertrouwen in, mede dankzij jullie. Op weg naar de toekomst"
Adriaan & Nelleke
Ouders van Emiel (deelnemer)
"Ik kwam hier in 2019 als een kleine jongetje die heel veel moest leren. Daar hebben ze mij bij de Poel bij geholpen. Spiegelen, donderjagen, mijzelf leren kennen en de steun geven die ik nodig had. Ik heb heel veel geleerd, ik weet nu heel goed wat ik zelf wil en ik kan nu beter met mijn emoties omgaan. Bedankt voor alles, met mooie herinneringen kijk ik hier op terug."
Ids
Deelnemer
Als moeder van 3 kinderen met een gebruiksaanwijzing zoals wij dat hier thuis noemen heb ik heel veel gehad aan de begeleiding van Buitenplaats de Poel. Nu de kinderen minder begeleiding nodig hebben doe ik graag wat terug en ben 1 van de moeders die Moederhart heeft opgezet. Moederhart is voor moeders van de deelnemers. 1 keer in de 6 weken komen we bij elkaar onder een genot van koffie/thee en lekkers bespreken we de up en downs. Een plek waar je als moeder gehoord en gezien wordt zonder oordeel. Voor mij als moeder is Buitenplaats de Poel echt een veilige plek net zoals dat voor mijn kinderen is.
Brenda
Donateur
Samenwerking met:
Onderdeel van:
Kwaliteitsmanagement:
Erkend leerbedrijf:
Doneer aan onze stichting: