Het team

Het team van Buitenplaats de Poel is erg gevariëerd. Iedereen heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en levenservaringen die we graag inzetten en bekrachtigen in de begeleiding van onze deelnemers. Gelijkwaardigheid, eigenheid, openheid en vertrouwen zijn voor ons allemaal belangrijke waarden. Wil je een van onze collega’s verder ontmoeten of ben je nieuwsgierig geworden klik dan op de foto.

Robert van de Schepop
Sjon van de Schepop
Peter Schmidt
Tim van 't Erve
Elisa Zuhlsdorff
Kevin Brookhuis
Maik Weultjes
Tera Busser
Susanne Nieuwenhuis
Bas van Mourik
Marja van de Schepop
Anja van de Schepop
Jeanette Sarink-Hendriks
Peter Tuinstra
Willemijn Prins
Monique Nijhof
Dorien Spaan
Jessie Hoekman
Kim Schutte
Wijnie Prins
Bas Pluim
Anouk Toorn
Demi Beijer
Mieke Stegeman - Tangelder
Robin Veldwijk
Gerry van de Schepop
Mark de Hoogt
Thomas Basten
Liam Wesley
Sandra Knol
Gerard Janssen

Wil je meer weten over onze dienstverlening of een aanmelding inplannen? Neem gerust contact op!

“Ik heb mijn tijd bij Buitenplaats de Poel ervaren als een enorm fijne tijd waarbij mensen oprecht betrokken waren bij mijn situatie en daarbij altijd passend advies wisten te geven. Hoewel ik nu officieel niet meer betrokken ben bij Buitenplaats de Poel, heb ik nog met enige regelmaat contact om even een update te geven over mijn huidige situatie.”
Rick
Deelnemer
"Na veel omzwervingen hebben we eindelijk een plek gevonden waar Emiel gezien werd. Een plek, waar in de eerste plaatst gekeken wordt naar wat er wél goed gaat en naar wat er mogelijk is. Een plek, waar je mag zijn wie je bent en mag worden wie je wil worden. Alles in positiviteit. En dat op een heerlijke, fijne plek met betrokken en lieve mensen. Wij hebben er vertrouwen in, mede dankzij jullie. Op weg naar de toekomst"
Adriaan & Nelleke
Ouders van Emiel (deelnemer)
"Ik kwam hier in 2019 als een kleine jongetje die heel veel moest leren. Daar hebben ze mij bij de Poel bij geholpen. Spiegelen, donderjagen, mijzelf leren kennen en de steun geven die ik nodig had. Ik heb heel veel geleerd, ik weet nu heel goed wat ik zelf wil en ik kan nu beter met mijn emoties omgaan. Bedankt voor alles, met mooie herinneringen kijk ik hier op terug."
Ids
Deelnemer
Als moeder van 3 kinderen met een gebruiksaanwijzing zoals wij dat hier thuis noemen heb ik heel veel gehad aan de begeleiding van Buitenplaats de Poel. Nu de kinderen minder begeleiding nodig hebben doe ik graag wat terug en ben 1 van de moeders die Moederhart heeft opgezet. Moederhart is voor moeders van de deelnemers. 1 keer in de 6 weken komen we bij elkaar onder een genot van koffie/thee en lekkers bespreken we de up en downs. Een plek waar je als moeder gehoord en gezien wordt zonder oordeel. Voor mij als moeder is Buitenplaats de Poel echt een veilige plek net zoals dat voor mijn kinderen is.
Brenda
Donateur
Samenwerking met:
Onderdeel van:
Kwaliteitsmanagement:
Erkend leerbedrijf:
Doneer aan onze stichting: